Κυριακή 13 Ιουλίου 2008

ΚΩΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ "ΦΙΛΙΝΟΣ"

ΚΩΑΚΟΣ Α.Ο. ΦΙΛΙΝΟΣ - ΣΙΜΟΥΛΤΑΝΕ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΟΡΙΤΣΑ .
1 2


(1. Κως,Ακταίον 2. Αρχαία Αγορά)

Ο Κωακός Α.Ο. "Φιλίνος" , είναι ένας όμιλος με παρουσία τεσσάρων ετών στο όμορφο νησί της Κω και διαθέτει από την ίδρυσή του σκακιστικό τμήμα με σημαντική δραστηριότητα. (ιδιαίτερα επιτυχημένο είναι και το τμήμα Γυναικείου Ποδοσφαίρου ενώ ο σύλλογος διαθέτει και τμήματα στίβου,καλαθοσφαίρισης και bowling)

Τα τελευταία τρία χρόνια διοργανώνει με επιτυχία τα Ατομικά Σχολικά Πρωταθλήματα Νοτίου Αιγαίου (Με τη συμμετοχή περίπου 200 παιδιών!) ,ενώ έχει φιλοξενήσει και Διασυλλογικούς αγώνες Αιγαίου(Πρωτάθλημα-Κύπελλο 2007). Ο σύλλογος ενισχύει ιδιαίτερα τους νεαρούς σκακιστές του (π.χ. το 2007 τους κάλυψε τα έξοδα για τα Πανελλήνια Νεανικά!) ενώ επίσης έχει διοργανώσει εσωτερικά τουρνουά και αγώνες επίδειξης σιμουλτανέ.

Να σημειωθεί ότι σημαντική ώθηση στο σύλλογο δίνει ο έμπειρος ΟΜ Βασίλης Σαράντος ,ο οποίος είναι ο προπονητής της ομάδας.

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του συλλόγου και του Δήμου Κω , την Κυριακή 27 Ιουλίου και ώρα 18:30 ο Ομοσπονδιακός Μαίτρ Χρήστος Γκορίτσας θα δώσει αγώνα επίδειξης "Σιμουλτανέ" με αντιπάλους τους τοπικούς σκακιστές.


Η ιστοσελίδα του συλλόγου: http://www.filinos.gr/

Πληροφορίες για τον Κώο Ολυμπιονίκη Φιλίνο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: