Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

"ΦΟΙΒΟΣ" ΠΕΙΡΑΙΑ - ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ 2-8

Επέστρεψε στις νίκες η ομάδα μας με τη σημερινή της ευρεία νίκη επί του Φοίβου στον Πειραιά. Ο Φοίβος δεν προέβαλε ουσιαστική αντίσταση στις ανδρικές σκακιέρες καθώς οι Σωτήρης Λογοθέτης , Φραγκίσκος Σιγάλας και Κωστής Σκαπέρδας επικράτησαν εύκολα των αντιπάλων τους ενώ ο Βαγγέλης Κωστόπουλος επικράτησε σε μία όμορφη παρτίδα του συνεπώνυμού του Βασίλη. Το επιμέρους 5-0 στις ανδρικές ολοκληρώθηκε με μία τραγική αβλεψία του Λευκού στην παρτίδα Ζυγούρης-Γκορίτσας. Στις υπόλοιπες σκακιέρες οι Δανάη Κοκόση(5/5),Σοφία Κωστοπούλου και Χρήστος Κοκκινογένης(4/4) διατήρησαν το απόλυτο των προσωπικών νικών δίνοντας άλλους 3 πόντους στην Άνοιξη ενώ ηττήθηκαν στις εφηβικές σκακιέρες η Έλλη Βαλή και ο Αντώνης Μουράτης.

Με τη νίκη αυτή περάσαμε στα μπαράζ ανόδου στην Β' Εθνική , όπου από τις 4 ομάδες ανεβαίνουν οι τρείς. Η Βαθμολογία του νέου ομίλου διαμορφώνεται ως εξής:

1. ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ 2
2. ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ 1
3. ΣΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 1
4. ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 0

Μετά από κλήρωση σήμερα Δευτέρα, την Κυριακή 22/2 αγωνιζόμαστε εντός έδρας με αντίπαλο τον ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης και ολοκληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας για το πρωτάθλημα στις 8/3 στο Χολαργό με αντίπαλο τον τοπικό ΓΑΣ.

Η ομάδα μας εκτός από την άνοδο έχει ως στόχο και την κατάκτηση του τίτλου της κατηγορίας γιαυτό στόχο έχει τη νίκη με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο σκορ και στους δύο αγώνες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: