Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007

ΝΕΑΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ



1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ: Η Περιφερειακή Επιτροπή της Βορειοανατολικής Περιφέρειας της ΕΣΣΝΑ διοργανώνει Διασυλλογικές συναντήσεις προπονητικού χαρακτήρα και εισαγωγής παιδιών έως 12 ετών στο αγωνιστικό σκάκι.

2. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Όλοι οι σύλλογοι της περιφέρειας με 1 ή 2 ομάδες.

3. ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: 6μελείς συνθέσεις, με παιδιά γεννημένα από 1/1/1995 και μετά, με σειρά έλο και ΑΜ. Οι ομάδες έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν και αλλοδαπούς σκακιστές, καθώς και όσους αναπληρωματικούς θέλουν.

4. ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ: 30 λεπτά συν 30' για κάθε κίνηση, για κάθε σκακιστή για την ολοκλήρωση της παρτίδας. Η αναγραφή όλων των κινήσεων. είναι υποχρεωτική.

5. ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: 4 όμιλοι των 4 ομάδων ( συναντήσεις πουλ) την πρώτη αγωνιστική συνάντηση και 4 νέοι όμιλοι τη δεύτερη.

6. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Κυριακή 14 Οκτωβρίου, ώρα 10.30.

...

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ , ΣΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ , ΕΦΑΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΜΕΛΙΣΣΊΩΝ Στο εντευκτήριο της Σκακιστικής Άνοιξης, Κανάρη 2, Πλατεία Άνοιξης.Υπεύθυνος Αγώνων κ. Κωστής Σκαπέρδας 6932321997

...

7. ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ:
1. το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε κάθε ομάδα
2. το μεταξύ των ισόβαθμων ομάδων αποτέλεσμα (βαθμοί, πόντοι)
3. το σύνολο των πόντων.
4. Μπέργκερ


8.ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Βασίλης Ανδρώνης, Γιάννης Γαλάνης, Βασίλης Γιορντός, Σταμάτης Γλεζέλης, Γιάννης Παναγάκος, Κωστής Σκαπέρδας, Νίκος Χατόγλου

9. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Σταμάτης Γλεζέλης

10. ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Τους αγώνες θα διαιτητεύσουν οι υπεύθυνοι των αγώνων

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

_______________________________________

Η Σκακιστική Άνοιξη , θέλοντας να δώσει σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά που μετέχουν στις προπονήσεις του συλλόγου την ευκαιρία να παίξουν επίσημους αγώνες , φιλοξενεί στην έδρα της τον Β' Όμιλο της διοργάνωσης. Για να δοθεί ευκαιρία και στους αναπληρωματικούς των ομάδων να παίξουν 3 παρτίδες θα γίνει προσπάθεια για αγώνες μεταξύ τους παράλληλα με την κύρια διοργάνωση.

Για τις φιλοξενούμενες ομάδες να σημειώσουμε ότι η πρόσβαση στο χώρο των αγώνων (Δημοτικό Σχολείο Άνοιξης) είναι εύκολη και μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

1) Ερχόμενοι από την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, θα βγείτε στην έξοδο Αγίου Στεφάνου και θα στρίψετε δεξιά , αφού περάσετε ευθεία το πρώτο φανάρι , θα προχωρήσετε 1,5χλμ και θα στρίψετε αριστερά στο επόμενο φανάρι που θα συναντήσετε(υπάρχει εκεί και ηλεκτρονική πινακίδα του Δήμου Άνοιξης), στο αριστερό σας χέρι θα βρείτε αμέσως ένα χώρο να παρκάρετε. Το Δημοτικό Σχολείο είναι απέναντι από την Εκκλησία.

2) Η συνέχεια της Λεωφόρου Κηφισίας (Μαραθώνος) οδηγεί στην Άνοιξη (η οποία βρίσκεται μετά την Δροσιά και πριν τον Άγιο Στέφανο). Αφού περάσετε το SM Σκλαβενίτη (είναι στο αριστερό σας χέρι) θα στρίψετε δεξιά στο δεύτερο φανάρι που θα βρείτε (Αμέσως μετά τον Φούρνο Καρράς ο οποίος είναι στο δεξί σας χέρι). Αυτή είναι η οδός Κανάρη , μπορείτε να σταθμεύσετε στο πάρκινγκ μπροστά από την είσοδο του σχολείου.

Θα εισέλθετε στο προαύλιο του σχολείου και θα μπείτε στο κτίριο από αριστερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: