Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008

ΣΚΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

Σήμερα δημοσιεύουμε τα δελτία τύπου των διοργανωτών του Summer Cup καθώς και αυτό των Κατασκηνώσεων Ασημακόπουλου για το σκακιστικό τους camp.

Η πρωτοτυπία του Summer Camp έγκειται στο ότι διεξάγεται κάθε χρόνο σε διαφορετική τοποθεσία και έτσι δίνει την ευκαιρία στους Έλληνες σκακιστές να επισκεφθούν περισσότερες γωνιές της Ελλάδας και να αλλάζουν παραστάσεις.

Η καθιέρωση σκακιστικου camp αποτελεί μία αξιέπαινη πρωτοβουλία των Κατασκηνώσεων Ασημακόπουλου (Αφίδνες Αττικής) και δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να συνδυάσουν τις διακοπές με το σκάκι.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι

ΣΚΑΚΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ SUMMER CUP!

Στο Πόρτο Καρράς, το μεγαλύτερο τουριστικό συγκρότημα 5 αστέρων της Ευρώπης, θα διοργανωθεί το φετινό διεθνές open “Summer Cup 2008″ από τις 12 έως τις 19 Ιουλίου! Το σύστημα αγώνων θα είναι ελβετικό 9 γύρων, με χρηματικά έπαθλα άνω των 3.000 ευρώ και ειδικές προσφορές για τους συμμετέχοντες, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όλους (ακόμη και στους πιο …απαιτητικούς!) να συνδυάσουν σκάκι και διακοπές σε άριστες συνθήκες.

Φέτος το Summer Cup εισάγει ακόμη μία καινοτομία-προσφορά για τους νεαρούς και ελπιδοφόρους μας σκακιστές και σκακίστριες: ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες κάτω των 12 ετών θα έχουν ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗ, ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ και ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ αν διαμείνουν ως τρίτο άτομο στο ήδη δίκλινο δωμάτιο των γονιών/συνοδών τους!

Το Πόρτο Καρράς απλώνεται σε μία έκταση 17.630 στρεμμάτων(!) στη Σιθωνία Χαλκιδικής και διαθέτει συνολικά 9 χιλιόμετρα αμμώδους παραλίας και 25 γραφικούς κολπίσκους! Ανάμεσα στις υπηρεσίες ψυχαγωγίας που παρέχει συμπεριλαμβάνονται γήπεδο γκολφ διεθνών προδιαγραφών, μοντέρνο κέντρο θαλασσοθεραπείας και spa, μαρίνα για 315 σκάφη και ο περίφημος ομώνυμος αμπελώνας όπου παράγονται τα διεθνούς φήμης κρασιά του Porto Carras!

Τη συμμετοχή τους στο τουρνουά έχουν ήδη επιβεβαιώσει και αρκετά γνωστά ονόματα, μεταξύ των οποίων ο GM Alexander Zubarev (UKR), o IM Robert Ris (NED), οι WGM Mαρίνα Μακροπούλου (GRE) και Anastazia Karlovich (UKR), κτλ. Η προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής λήγει σε μία περίπου εβδομάδα (12 Ιουνίου) και αναμένεται, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, να εξαντληθούν σύντομα τα διαθέσιμα δωμάτια για το τουρνουά. Ας βιαστούν λοιπόν όσοι σκοπεύουν να βρεθούν στο Πόρτο Καρράς αυτό το καλοκαίρι! ;)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο website των αγώνων www.inchess.com ή επικοινωνήστε με την Οργανωτική Επιτροπή στα τηλ. 6977973587 και 6942956218.

____________________________________________________________________
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΙ

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

«Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»


3ο ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ CAMP

(1 – 23 Αυγούστου 2008)Μετά τις δύο πρώτες πολύ πετυχημένες προσπάθειες, η Kατασκήνωση «Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» διοργανώνει και το φετινό καλοκαίρι σκακιστικό camp για παιδιά ηλικίας από 6-14 ετών. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ως κύρια δραστηριότητα καθημερινές προπονήσεις σκακιού για αρχάριους και προχωρημένους σκακιστές. Υπεύθυνοι του προγράμματος θα είναι οι προπονητές Νίκος Ζαχαρίου και Σπύρος Γιαννακουλόπουλος.

Παράλληλα, με συνδιοργανωτή τον ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ θα διεξαχθεί επίσημο ανοιχτό κατασκηνωτικό τουρνουά διάρκειας 7 γύρων για τους συμμετέχοντες.


Τις υπόλοιπες ώρες τα παιδιά θα μπορούν να λαμβάνουν μέρος στις διάφορες δραστηριότητες του κατασκηνωτικού προγράμματος, όπως μπάνιο στην πισίνα ή στη θάλασσα, πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, πιγκ-πογκ, βραδινή ψυχαγωγία κλπ.


Το κόστος φιλοξενίας των παιδιών στην κατασκήνωση καλύπτεται από τα ασφαλιστικά ταμεία των γονέων. Το παράβολο συμμετοχής στο σκακιστικό camp είναι 100€ για το πρώτο παιδί (50% έκπτωση για το 2ο παιδί, το 3ο παιδί δωρεάν) τα οποία θα διατεθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες του προγράμματος (μαθήματα, προμήθεια σκακιστικού υλικού, έπαθλα, κλπ.)


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατοχυρώσουν τη συμμετοχή τους καταθέτοντας το παράβολο για το σκακιστικό πρόγραμμα σ’έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς:


Α) EUROBANK: 0026-0253-41-0100973731

Β) MILLENIUM BANK: 3573286


Προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής στο 3o σκακιστικό camp υπάρχει μέχρι και την Παρασκευή 25 Ιουλίου 2008.Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής μέχρι και 15 ημέρες πριν την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου, επιστρέφεται το 100% του παραβόλου του σκακιστικού προγράμματος.Για τα παιδιά που είναι μέλη σκακιστικών σωματείων και συμμετέχουν για πρώτη φορά στο πρόγραμμα, μετά από πρόταση του συλλόγου τους, οι διοργανωτές προτίθενται να επιστρέψουν στα σωματεία τους το 40% του παραβόλου συμμετοχής, για την ενίσχυση της προσπάθειάς τους.Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στη διεύθυνση της κατασκήνωσης:

ΑΦΙΔΝΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Τ.Κ. 19014, Τηλ. 22950/23001-3 fax: 22950/23001

Ε-mail επικοινωνίας: info@kataskasimakopoulou.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: