Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Σε κλήρωση η οποία έγινε πριν μία ώρα στα γραφεία της ΕΣΟ η Σκακιστική Άνοιξη ,για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου Αττικής, κληρώθηκε εκτός έδρας με τον Σ.Α.Σ. Κορωπίου. Αυτό ήταν και το πιο δυνατό ζευγάρι της κλήρωσης.

Ο ΣΑΣ Κορωπίου είναι μία απο τις ισχυρότερες ομάδες της Αττικής , αγωνίζεται στην Α'Εθνική κατηγορία ενώ ενισχύθηκε φέτος και με την προσθήκη του Σανδαλάκη. Ήδη στον προηγούμενο γύρο έδειξε την δυναμικότητά της επικρατώντας άνετα εκτός έδρας του ΣΟ Παγκρατίου.

Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε το εν λόγω σωματείο σε οποιαδήποτε διοργάνωση. Οι σκακιστές της ομάδας μας θα χρειαστεί να κινηθούν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης για πετύχουν το στόχο της ομάδας , ο οποίος δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Σε άλλες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει στην έδρα του τον Φυσιολάτρη , και η Ηλιούπολη τον ΦΟΝ Ηρακλείου. Ευκολότερο έργο θα έχουν η ΑΕΚ (απέναντι στον ΣΟ Αγίας Παρασκευής) και και η Στέγη Περιστερίου(με Π.Σ. Αγίου Δημητρίου). Οι δύο ομάδες από τον Παπάγου κληρώθηκαν μεταξύ τους ενώ την κλήρωση συμπληρώνουν τα ζευγάρια Πανελλήνιος-ΣΟ Περιστερίου και Κηφισιά-Μοσχάτο. Αναλυτικά τις κληρώσεις μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ.

Περνώντας στο ομαδικό παίδων-κορασίδων η Άνοιξη είχε μία βατή κλήρωση καθώς αντιμετωπίζει στο Ελληνικό την τοπική ομάδα. Έτσι μπορεί να διεκδικήσει μία ακόμη νίκη και την ευκαιρία να αναρριχηθεί στη βαθμολογία.

1 σχόλιο:

Skakistiki Anixi είπε...

Ήττα-αποκλεισμός στο Κύπελλο από το Κορωπί με 3-1 (Ηττήθηκαν Λογοθέτης,Γκορίτσας , ισοπαλίες Σιγάλας,Σκαπέρδας)

Νίκη για τη νεανική ομάδα 3.5-2 επί του Ελληνικού