Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Ήττα στο Αττικής Φιλίας - Πρωταθλήματα ΕΣΣΝΑ

Με ήττα ολοκλήρωσε τους αγώνες της στο Κύπελλο Αττικής Φιλίας η Σκακιστική Άνοιξη καθώς εχασε από την ομάδα του Αιγάλεω με 1.5-4.5 Τη νίκη πέτυχε με πολύ ωραίο τρόπο(θυσία ίππου) ο Νίκος Καραμέτος στην πρώτη σκακιέρα ενώ ισοπαλία πήρε ο Σπύρος Σιδέρης με τα μαύρα στην 4η σκακιέρα. Ηττήθηκαν οι Χρήστος Κοκκινογένης ,Γιώργος Χριστόπουλος ,Γιώργος Χουχουλής και Σταύρος Ανδριόπουλος.

Στο πρωτάθλημα ΠΟ Α' Εθνικής η ομάδα μας είχε ρεπό ενώ ο Πανελλήνιος (κέρδισε το πρωτοπόρο Κορωπί με 6.5-3.5) , η Ελευσίνα -που κέρδισε το Ζήνωνα με το ίδιο σκορ και το Αιγάλεω (επικράτησε 5.5-4.5 της Ηλιούπολης) βρίσκονται πλέον με 6βαθμούς ισόβαθμες στην 4η θέση. H Καλλιθέα κέρδισε οριακά τον ΑΣ Παπάγου και βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση.

Αναλυτικά η βαθμολογία:

1 ΣΟ Καλλιθέας 10
2 ΣΑΣ Κορωπίου 10 (με 1 αγώνα περισσότερο)
3 Σκακιστική Άνοιξη 9
4 ΣΟ Αιγάλεω 6
5 ΣΜΣ Ελευσίνας 6
6 Πανελλήνιος ΓΣ 6
7 ΑΟ Ζήνων Γλυφάδας 4 (με 1 αγώνα περισσότερο)
8 ΑΣ Παπάγου 3
9 ΣΟ Ηλιούπολης 2


Η ομάδα μας θα αγωνιστεί την Κυριακή 11/3 με τον Ζήνωνα και θέλει τη νίκη για να οριστικοποιήσει την πρόκρισή της στην τελική φάση.

Στη Β' Εθνική γίνεται ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα , με τον ΣΟ Χαλανδρίου (με 4 νίκες με 5.5-4.5 και μία με 6-4!) να έχει αποσπαστεί με 2 βαθμούς στη βαθμολογία. Οι αγώνες ΣΟ Νέας Φιλαδέλφειας -ΑΣΟΠ Δίας (8ος γύρος) και ΣΟ Κορυδαλλού-ΣΟ Χαλανδρίου θα κρίνουν εν πολλοίς τις δύο θέσεις ανόδου. Αίγλη Παπάγου , Εστία Ν.Σμύρνης και ΔΗΚΕΠ θα παλέψουν για να αποφύγουν την 9η θέση που οδηγεί στην Γ' Εθνική

Στην Γ' Εθνική Η υπόθεση άνοδος έχει περιπλακεί ιδιαίτερα καθώς η πρωτοπόρος Επικοινωνία δεν έχει νίκη στους δύο τελευταίους αγώνες μάλιστα έχασε την Κυριακή από τον ΣΟ Αμπελοκήπων που έχει πλέον ελπίδες ανόδου , μαζί με τον ΣΟ Περιστερίου και τον Παράδεισο Αμαρουσίου. Σε δύσκολη θέση βρίσκονται ΑΕ Ποντίων Μελισσίων και ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης που βρισκονταί στις  τελευταίες θέσεις.

Στην Α' Τοπική ολοκληρώθηκε η φάση των πουλ , με τον 2ο όμιλο να έχει συγκλονιστικό φινάλε.
Εκεί παρά την ήττα του στον τελευταίο γύρο  ο ΦΟ Ελληνικού πήρε την 2η θέση για τα μπαραζ καθώς ισοβάθμησε με τον ΕΟΣ Αχαρνών (είχαν έρθει ισόπαλοι και στον μεταξύ τους αγώνα) αλλά είχε μισό πόντο παραπάνω. Στην τριπλή ισοβαθμία κρίθηκε η 6η θέση , με τον Φοίβο Πειραιά να μην αποφεύγει τα μπαράζ υποβιβασμού , ενώ εκεί θα βρεθεί και ο ΣΜΑΟ Καισαριανής.
Τα ζευγάρια είναι:

Για την Άνοδο


ΑΠΟ ΚΟΤΙΝΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥΦΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣΣΟ ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μπαράζ υποβιβασμού

ΣΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥΣΜΑΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΜΦΚΣ ΦΟΙΒΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Οι εντός έδρας ομάδες ευνοούνται και με ισοπαλία.

Στη Β' Τοπική οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με τις ομάδες ΣΣ Πετρούπολης Άναξ , ΚΕΟ ,ΑΣ Λαυρίου (Β1 όμιλος) και ΠΚΕ ΑΤΕ (Β2 όμιλος) να κερδίζουν την άνοδό τους έχοντας μεγάλη βαθμολογική διαφορά από τους επόμενους.



Δεν υπάρχουν σχόλια: