Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

A' Εθνική Κατηγορία 2013

Με θέα τη γέφυρα του Ρίου και το φετινό πρωτάθλημα!
Είμαστε πλέον λίγες μέρες πριν το Πρωτάθλημα της Α' Εθνικής Κατηγορίας(Τελική Φάση) στο οποίο θα συμμετέχει για δεύτερη φορά στην ιστορία της  η Σκακιστική Άνοιξη 

Φέτος το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με τον μέγιστο αριθμό των 34 ομάδων καθώς σχεδόν όλες οι ομάδες που είχαν δικαίωμα δήλωσαν συμμετοχή. 

Οι ισχυρότεροι σκακιστές που θα αγωνιστούν στο φετινό πρωτάθλημα είναι οι  Dmitry Jakovenko(2713) ΠΣ Περιστερίου , David Navara(2707) ΟΣ Τριανδρίας , P.Harikrishna(2680) ΣΟ Καβάλας και ο 18χρονος R.Rapport(2673) του Πανιωνίου.  

Την προσπάθεια της Σκακιστικής Άνοιξης θα ενισχύσει και φέτος ο Ιταλος GM Sabino Brunello(2598)

Προβάδισμα για τον τίτλο του Πρωταθλητή και τις θέσεις του βάθρου για το 2013 φαίνεται να έχουν η Πνευματική Στέγη Περιστερίου  , ο Αργοναύτης Κορινθίας και ο ΣΟ Καβάλας , με την ΕΣΘ και το Φυσιολάτρη Νίκαιας να καραδοκούν. 

Η Σκακιστική Άνοιξη θα διεκδικήσει και φέτος μία θέση στην πρώτη 20άδα η οποία θα της εξασφαλίσει τη συμμετοχή και στο πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς. 

Οι αναγνώστες του blog μας μπορούν να δώσουν τα προγνωστικά τους για την πρωταθλήτρια ομάδα και την τελική κατάταξη της Σκακιστικής Άνοιξης στις ψηφοφορίες που έχουν ανοίξει πάνω αριστερά.

Δείτε την ιστοσελίδα των αγώνων




Δεν υπάρχουν σχόλια: