Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Διασυλλογικοί Αγώνες 2018

Ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το 2018 την Κυριακή 14/1 με μία νίκη και μία ήττα για τις αντιπροσωπευτικές ομάδες του συλλόγου μας.

Για τον Προκριματικό Όμιλο Α' Εθνικής η Σκακιστική Άνοιξη φιλοξενήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια από την τοπική ομάδα και ηττήθηκε με το οριακό 5.5-4.5 μετά από πεντέμισι ώρες αγώνα.  Στις γενικές σκακιέρες η ομάδα υπερίσχυσε με  επιμέρους σκορ 3-1 (ισοπαλίες Ν. Αγγελή και Αν. Τζούμπα στις πρώτες δύο σκακιέρες και νίκες Κ.Σκαπέρδα και Χρ. Γκορίτσα στις δύο επόμενες) Η Μαρίλη Παπαθανασίου ηττήθηκαν στις νεανικές σκακιέρες με τα μαύρα ενώ την πρώτη τους παρτίδα στο πρωτάθλημα με την ομάδα έδωσαν ο Σπύρος Νικολάου (ισοπαλία) Δέλλα Μαρία-Ελένη (ηττήθηκε) --αθλητές που ήρθαν με μεταγραφή φέτος στην ομάδα μας- και ο Αγγελος Γκορίτσας που έφερε ισοπαλία. Το ματς ολοκληρώθηκε με την ισοπαλία της Υβόννης Μανωλαράκη με την Ντίνα Σερετάκη.  Αναλυτικά το Φϋλλο Αγώνα

 Στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής οι ομάδες ΣΟ Θωμας Γεωργίου και Πειραικός έδειξαν την ανωτερότητά τους επικρατώντας του Πανελληνιου και του ΣΟ Κορυδαλλού με σκορ 8-2 και 7-3 αντίστοιχα.  Σημαντική νίκη με 5.5-4.5 πήρε ο ΑΟ Κηφισιάς απέναντι στον ΣΑΣ Κορωπίου.

Την επόμενη Κυριακή η ομάδα μας έχει ρεπό ενώ στις 28/1 θα δώσει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της με τον ΑΟ Κηφισιάς.


Στο Κύπελλο Αττικής Φιλίας (Α' Όμιλος) η Άνοιξη ξεκίνησε με εκτός έδρας νίκη 2.5-3 επί του ΕΕΣ Κορυδαλλού  με νίκες των Δημήτρη Σκίκου , Σταύρου Μεσσάρη και Κωσταντίνου Γκαντή (α.α) ενώ ηττήθηκαν Γιάννης Παπαθανασίου , Αριστοτέλης Δρυδάκης και Ευγενία Αβραάμ. Αναλυτικά το Φύλλο Αγώνα

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου και ώρα 10:30 για τον δεύτερο γύρο θα φιλοξενησουμε στην έδρα μας την ομάδα του Α.Ο. Πεύκης ενώ το απόγευμα θα διεξαχθεί το 4ο κατα σειρά Νεανικό Ράπιντ που διοργανώνει ο σύλλογός στον Δήμο Διονύσου.


(Περιεχόμενο,επιμέλεια ιστοσελίδας Κωσταντίνος Σκαπέρδας)




Δεν υπάρχουν σχόλια: