Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Αυτό το Σάββατο ,13 Σεπτεμβρίου και από τις 11:00 σας περιμένουμε όλους στην πρώτη συνάντηση του συλλόγου μας μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Οι νεαροί σκακιστές μας θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν σκάκι και να γνωριστούν με τα νέα μέλη του συλλόγου , ενώ με τη συνεργασία των γονέων θα διαμορφωθούν οι ώρες των μαθημάτων για την περίοδο 2008-2009. Επίσης τα μέλη μας θα ενημερωθούν αναλυτικά για τις δραστηριότητες του συλλόγου στη νέα περίοδο.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Παλιού Δημοτικού Άνοιξης(Κανάρη 1 , απέναντι από την Εκκλησία) , στον ίδιο δηλαδή χώρο όπου γίνονταν πέρυσι τα μαθήματα και οι αγώνες της ομάδας.


* Προπονητές των τμημάτων θα είναι και τη φετινή χρονιά ο διπλωματούχος προπονητής Γιάννης Παντελίδης και ο Πρωταθλητής Ελλάδος Νέων(1999) και μέτρ Φραγκίσκος Σιγάλας.

*Οι επόμενοι διασυλλογικοί αγώνες στους οποίους θα συμμετέχει η Σκακιστική Άνοιξη είναι:

Κυριακή 14 και 21 Σεπτεμβρίου Η Σκακιστική Άνοιξη θα δώσει εντός έδρας αγώνες κατάταξης για το πρωτάθλημα της Α' Τοπικής Κατηγορίας. Η ομάδα μας έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδο στην Γ' Εθνική Κατηγορία καθως τερμάτισε πρώτη σημειώνοντας μόνο νίκες στην κανονική περίοδο και αγωνίζεται τώρα για τον τίτλο της Πρωταθλήτριας. Στον πρώτο αγώνα η ομάδα μας αντιμετωπίζει την "Αιγλη" Παπάγου στις 10:30.

Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου ξεκινά το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων με τις ομάδες να αποτελούνται από 6 σκακιστές μέχρι και 12 ετών , με την υποχρεωτική συμμετοχή σε κάθε ομάδα τουλάχιστον ενός κοριτσιού. Η ομάδα μας θα δώσει πέντε αγώνες , έναν κάθε Κυριακή.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για το νέο κύκλο μαθημάτων μπορείτε να έχετε στα τηλέφωνα:

6947445702 Γιάννης Παντελίδης
6932321997 Κωνσταντίνος Σκαπέρδας

To e-mail του συλλόγου είναι anoixichess@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: