Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Κύπελλο Αττικής και Νεανικά Κύπελλα

Ξεκινούν αυτό το Σαββατοκύριακο οι διοργανώσεις των Κυπέλλων της ΕΣΣΝΑ -Κύπελλο Αττικής , Νεανικό Κύπελλο έως 14 ετών και Νεανικό Κύπελλο έως 10 ετών. όπου αθροιστικά οι συμμετοχές ομάδων φτάνουν τις 200! Η Σκακιστική Άνοιξη θα συμμετέχει και στις τρεις διοργανώσεις με μία ομάδα. Πιο αναλυτικά:

Στο Κύπελλο Αττικής είχαμε μια θεωρητικά βατή κλήρωση καθώς θα αγωνιστούμε εντός έδρας με τον Α.Σ. Λαυρίου , ομάδα Β' Τοπικής Κατηγορίας. Στις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις του πρώτου γύρου έχουμε τα ζευγάρια ΔΗ.ΚΕ.Π. Άνω Λιοσίων - Σ.Α.Σ. Κορωπίου , ΣΟ Καλλιθέας - ΣΟ Χαλανδρίου , ΣΟ Κορυδαλλού - Διας Πετρούπολης , και ΣΟ Παγκρατίου - Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας. Το γεγονός ότι δε συμμετέχει στη διοργάνωση η πανίσχυρη Π.Σ. Περιστερίου (έχει ηδη προκριθεί στην επόμενη φάση ως περυσινή Κυπελλούχος Ελλάδος)  δίνει το δικαίωμα σε αρκετές δυνατές ομάδες να ελπίζουν σε κατάκτηση του τίτλου..


Εντός έδρας θα αγωνιστούν την Κυριακή Ώρα 10:30 και οι ομάδες μας στα Νεανικά Κύπελλα:

Η ομάδα κάτω των 10 ετών θα παίξει με την αντίστοιχη του Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας ενώ στο Κύπελλο Κ14 θα αγωνιστούμε με την Β' ομάδα του "Φυσιολάτρη" Νίκαιας. Κύριος στόχος της συμμετοχής μας είναι η εισαγωγή αρκετών νεαρών σκακιστών μας στους επίσημους αγώνες..

Δεν υπάρχουν σχόλια: