Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Eνδιαφέροντα σκακιστικά site

(Εισαγωγική φωτογραφία από το νέο ιστολόγιο toalogaki.blogspot.com )

Ορισμένα νέα ιστολόγια παρουσιάζουμε σήμερα

www.skakistiko.com   Για τους ελάχιστους που δεν το γνωρίζουν ήδη , το skakistiko  μετακόμισε σε νέο ιστόχωρο , αναβαθμισμένο από κάθε άποψη. Η ποιότητα και η ποικιλία της θεματολογιάς του το κάνουν να ξεχωρίζει , ενώ συνεχίζει να αποτελεί τον κύριο χώρο διαδικτυακής συγκέντωσης και ανταλλαγής απόψεων του σκακιστικού χώρου.


www.chessnewsgr.blogspot.com: Ένα ακόμα εξαιρετικό blog ευρείας θεματολογίας και σταθερά υψηλής ποιότητας είναι το Chess Miscellanea. Απο τα πολλά ενδιαφέροντα άρθρα προτείνουμε αρχικά αυτό όπου αναφέρονται πολλες σύγχρονες περιπτώσεις  ανθρώπων που συνδύασαν μία πετυχημένη καριέρα τόσο στο σκάκι όσο και σε άλλους τομείς της ζωής τους.

www.toalogaki.blogspot.com  Μια ευχάριστη εκπληξη αποτελεί το νέο ιστολόγιο "Το αλογάκι" το οποίο απευθύνεται αποκλειστικα στα παιδιά που ξεκινούν το σκάκι και το οποίο έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά.  Το δημιούργησε ο προπονητής σκακιού Βασίλης Καφίρης με τη συνδρομή της συζύγου του, Λέττας Γκύζη, παιδαγωγού με πολυετή πείρα σε παιδιά 2-5 ετών.

www.mad4chess.gr  Ένα νέο ιστολόγιο με κυρίως ενημερωτικό χαρακτήρα αλλα και με αναδημοσιεύσεις ενδιαφέροντων άρθρων από site ή βιβλία. Δείτε δύο ενδιαφέρουσες αναρτήσεις ΕΔΩ και ΕΔΩ(Αναδημοσίευση από το δικό μας blog) .

Δεν υπάρχουν σχόλια: