Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ήττες από Φιλαδέλφεια και Γλυφάδα

Κακό ξεκίνημα για τις ομάδες μας στις διοργανώσεις "Σπύρος Μπίκος" και Παίδων. Στον Α' Όμιλο του Μπίκου η ομάδα μας παρουσιάστηκε ελλιπής καθώς είχε κενή σκακιέρα στην 4η. Στις 5η και 6η σκακιέρα ήττες γνώρισαν ο Αντώνης Ιωάννου και η Έλλη Δέδε(στην πρώτη της παρτίδα μα την ομάδα) από ανώτερους αντιπάλους. Ισοπαλία έφερε με τα μαύρα ο Γιώργος Τσίχλης ενώ στην 1η σκακιέρα η "μάχη των παραγόντων" Χρήστου Γκορίτσα-Νίκου Σερετάκη έληξε με νίκη του σκακιστή της Άνοιξης. Τελευταία ολοκληρώθηκε η παρτίδα Σκαπέρδας-Δ.Βαζελάκης με επίσης εύκολη νίκη του Λευκού , η οποία διαμόρφωσε το τελικό 2.0-3.5.

Στο πρωτάθλημα παίδων η ομάδα μας ηττήθηκε καθαρά από το Ζήνωνα Γλυφάδας (ομάδα με την οποία θα αναμετρηθούμε στον ΠΟΑ 2012) με 1-5 , χωρίς να πετύχει νίκη. Ισοπαλίες φέραμε στην 5η σκακιέρα με τον Γιώργο Χουχουλή , ενώ σε μία επεισοδιακή παρτίδα όπου το πλεονέκτημα άλλαξε πολλές φορές χέρια ο Σταύρος Ανδριόπουλος ,έχοντας μείνει μόνο με το βασιλιά διασώθηκε με πατ από την αντίπαλο που είχε και βασίλισσα. Στις πρώτες τέσσερις σκακιέρες ηττήθηκαν ο Γιώργος Χριστόπουλος , ο Χρήστος Κοκκινογένης , ο Σπύρος Σιδέρης και η Έλλη Βαλή.

Πλέον αναμένουμε τις κληρώσεις του επόμενου γύρου , που πιθανότατα θα μας φέρουν να αγωνιστούμε εκτός έδρας και στις δύο διοργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: