Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Άνοιξη - Κορωπί 6-4!

Σημαντική νίκη , που τη φέρνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία ,πέτυχε σήμερα η Σκακιστική Άνοιξη επί του ΣΑΣ Κορωπίου! Σε ένα δύσκολο αγώνα απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα η Άνοιξη επικράτησε με σκορ 6-4. Οι τέσσερις πρώτες σκακιέρες έληξαν όλες με ισοπαλία (Dembo-Σανδαλάκης ,Κhetsuriani-Γκορίτσας , Σιγάλας-Δεληθανάσης και Σαββόγλου-Τσίχλης) ηττήθηκαν η Μαρίσα Βλάχου και ο Γιώργος Χουχουλής , νίκες  πέτυχαν οι Υβόννη Μανωλαράκη , Γεράσιμος Χατζούδης. Οι νίκες του Φίλιππου Κορνιώτη και της Αλεξάνδρας Τερζιδάκη διαμόρφωσαν το τελικό σκορ σε 6-4 για την ομάδα μας. Στα αξιοσημείωτα φυσικά είναι η πρώτη συμμετοχή της Yelena Dembo η οποία ενίσχυσε σημαντικά την Άνοιξη σε ένα δύσκολο αγώνα.

Και οι άλλοι τρεις αγώνες του ΠΟ Α' Εθνικής  κρίθηκαν στις λεπτομέρειες: Αναλυτικά είχαμε: ΣΜΣ Ελευσίνας-ΣΟ Καλλιθέας 5-5 (Γαζής-Γρίβας 1-0 ,Γκέσος-Λογοθέτης 1/2) ΣΟ Ηλιούπολης-ΑΣ Παπάγου 5-5 , ΑΟ Ζήνων Γλυφάδας-Πανελλήνιος 4-6 ,ρεπό είχε ο ΣΟ Αιγάλεω

Έτσι η βαθμολογία μετά τους 3 πρώτους γύρους είναι 

1.Σκακιστική Άνοιξη 6β , 
2 ΣΑΣ Κορωπίου  4β
3-4 ΣΜΣ Ελευσίνας , Ζήνωνας 3β
5-7 Πανελλήνιος , Καλλιθέα(2αγ),Ηλιούπολη(2αγ)  2β
8-9 ΑΣ Παπάγου , ΣΟ Αιγάλεω(2αγ) 1β

Οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι πολύ μικρές καθώς κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε άλλη οπότε είναι πολύ νωρίς ακόμη για ασφαλή συμπεράσματα. Το μόνο βέβαιο από τους μέχρι στιγμής αγώνες και την εξέλιξή τους είναι ότι αυτοί κρίνονται από τον χαρακτήρα και την αυτοκυριαρχία των παικτών στις κρίσιμες στιγμές.

Στον επόμενο γύρο η Σκακιστική Άνοιξη θα αγωνιστεί στην Καλλιθέα με την τοπική ομάδα.

Για το Κύπελλο Αττικής Φιλίας , η ομάδα μας έφερε ισοπαλία 3-3 με τον ΑΣΟΠ Δίας Β'. Κερδίσαμε στις τρεις πρώτες σκακιέρες (Καραμέτος,Κοκκινογένης,Χριστόπουλος) ενώ ηττήθηκαν η Έλλη Βαλή, ο Σπύρος Σιδέρης και ο Σταύρος Ανδριόπουλος.  Αρχηγός της ομάδας ήταν ο Χρήστος Κοκκινογένης.

 Διαιτητές των αγώνων της ομάδας μας και αυτή την Κυριακή οι Γιώργος Βλάχος και Έλλη Δέδε.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: