Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Με το Δεξί στον ΠΟΑ!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2012 για την Άνοιξη! Στην παρθενική της εμφάνιση στον ΠΟ Α' Εθνικής η ομάδα μας επικράτησε του ΑΣ Παπάγου με σκορ 6-4!  Νίκες για την ομάδα μας πέτυχαν οι Χρήστος Γκορίτσας,Φραγκίσκος Σιγάλας ,Υβόννη Μανωλαράκη, Αλεξάνδρα Τερζιδάκη και Παναγιώτης Ζέππος. Ηττηθηκαν οι Σπύρος Σιδέρης , Μαρίσα Βλάχου και ο Γεράσιμος Χατζούδης από τον καλύτερο σκακιστή της αντίπαλης ομάδας Αλέξανδρο Παπασημακόπουλο.  Ισοπαλία έφεραν ο Κωστής Σκαπέρδας και ο Βαγγέλης Κωστόπουλος.

Στους άλλους αγώνες του ΠΟΑ , η Ελευσίνα πέτυχε και αυτή την πρώτη της νίκη στην Α' Εθνική με 5.5-4.5 με τον Σωτήρη Λογοθέτη να κερδίζει την τελευταία χρονικά παρτίδα. Ζήνωνας και Ηλιούπολη ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 5-5 ενώ σημαντική νίκη εκτός έδρας πέτυχε το Κορωπί επί του ΣΟ Αιγάλεω -που πέρυσι είχε τερματίσει πρώτο και αήττητο , δείχνοντας πόσο μεγαλύτερης δυσκολίας είναι η φετινή διοργάνωση για όλους. Χαρακτηριστικά επίσης είναι και τα πολύ "κλειστά" σκορ που δείχνουν ότι οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι μικρές και όλα είναι πιθανά.

Για το δεύτερο γύρο η Άνοιξη θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Πανελλήνιο. Την ομάδα της Κυψέλης είχαμε αντιμετωπίσει το 2007 για το Κύπελλο Αττικής , στον ιστορικό πρώτο αγώνα που έδωσε η Σκακιστική Άνοιξη και είχαμε επικρατήσει  με 1.5-2.5

Ο πρώτος αγώνας την ομάδας μας στο Αττικής Φιλίας Β'(6σκακιέρες) συνοδεύτηκε με άνετη νίκη 5-0.5 επί της ομάδας ΟΠΑ Φιλοθέης.

Κέρδισαν στον πρώτο τους αγώνα με την ομάδα ο Φίλιππος Κορνιώτης και ο Νίκος Καραμέτος , ενω επικράτησαν και οι Χρήστος Κοκκινογένης και Γιώργος Χριστόπουλος. Ηττήθηκε ο Στέφανος Βλάχος στην 5η σκακιέρα ενώ νίκη χωρίς αγώνα πήραμε στην 6η(Γιώργος Χουχουλής)

Τους αγώνες διαιτήτευσαν οι Γιώργος Βλάχος και Έλλη Δέδε


Δεν υπάρχουν σχόλια: