Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Την Δευτέρα οι επισκέψεις διαφορετικών χρηστών στη σελίδα μας πλησίασαν τις 100, αριθμός πολύ ενθαρρυντικός. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την ανανέωση του ενδιαφέροντός σας στη σελίδα μας. Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η γενικότερη θεματολογία του blog θα παραμείνει σταθερή:

1. Θα παρουσιάζονται τα νέα του συλλόγου μας , η αγωνιστική του δραστηριότητα , παρτίδες των αθλητών μας, ενώ θα δοθεί μεγαλύτερο βάρος στις δραστηριότητες των νεαρών σκακιστών μας και την ενημέρωση των γονέων τους.

2. Δεν επιδιώκουμε να κουράζουμε τους αναγνώστες μας με ειδήσεις , παρτίδες , αναλύσεις οι οποίες έχουν δημοσιευτεί σε άλλα site , ελληνικά ή ξένα, και είναι εύκολα προσβάσιμα στον καθένα. Αντίθετα θέλουμε να λειτουργούμε συμπληρωματικά με με τις άλλες ελληνικές ιστοσελίδες και να προσφέρουμε πάντα κάτι διαφορετικό και καινούριο στους αναγνώστες μας.
Ο χαρακτήρας του blog δεν είναι ειδησεογραφικός αλλά τα θέματά του επικεντρώνονται σε πρωτότυπες αναλύσεις παρτίδων - ελληνικών και διεθνών - και σε πληροφορίες οι οποίες μπορεί να είναι χρηστικές και ενδιαφέρουσες σε σκακιστές κάθε δυναμικότητας.

3. Η ενημέρωση του blog μας θα είναι τακτική (κάθε μία ή δύο ημέρες) οπότε αξίζει να επισκέπτεστε συχνά τη σελίδα μας.

4. Τον τελευταίο χρόνο έχει αυξηθεί σημαντικά η ποσότητα αλλά και η ποιότητα των ελληνικών σκακιστικών ιστοσελίδων. Στην πρώτη σελίδα μας έχουμε τους συνδέσμους από όλες αυτές τις προσπάθειες (εάν μας έχει διαφύγει κάποιο site σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε) καθώς πιστεύουμε ότι είναι αναγκαίο να υπάρχει η μέγιστη δυνατή συνεργασία μεταξύ των συλλόγων για την προβολή του έργου τους και γενικότερα του αθλήματός μας.

5. Όλες οι δημοσιεύσεις μας είναι δεκτικές σχολιασμού. Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις εντυπώσεις και τις παρατηρήσεις σας καθώς θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τη σελίδα μας.


ΥΓ. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον συντάκτη του δημοφιλούς blog skakistiko.blogspot.com και την πολύ αξιόλογη ιστοσελίδα του Σ.Σ.Λάρισας για την ενημέρωση του σκακιστικού κοινού περί της επανόδου της σελίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: