Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Πρωταθλήματα ΕΣΣΝΑ

Με τη συμμετοχή ομάδων της Σκακιστικής Άνοιξης ξεκίνησαν την Κυριακή 4/11 το Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων και το Κύπελλο Σπύρος Μπίκος (Γ όμιλος).

Για την πρώτη διοργάνωση η ομάδα μας αναμετρήθηκε εντός έδρας με την ομάδα του Φυσιολάτρη  με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται σε 1.5-4.5 υπέρ των φιλοξενούμενων. Νίκη πέτυχε ο Φίλιππος Κορνιώτης στην 1η σκακιέρα , ισοπαλία έφερε ο Σπύρος Σιδέρης στην 4η ενώ ηττήθηκαν οι Χρήστος Κοκκινογένης ,Γιώργος Χριστόπουλος , Μαρίσα Βλάχου και Γιώργος Χουχουλής. Στον 2ο γύρο η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΑΟ Λεοντείου

Για τον Γ' Όμιλο του Μπίκου η Άνοιξη αναδείχτηκε ισόπαλη εντός έδρας 3-3 με τον ΑΟ Δόξα Πεύκης. Νίκες πέτυχαν οι Κωστής Σκαπέρδας , Βασίλης Παπαδόπουλος  και Στέλιος Μανδάλακας ηττήθηκαν οι Μίλτος Χουχουλής ,Χριστίνα Χριστοπούλου και ο  Αλέξανδρος Κορδάτος.
Για τον 2ο γύρο η ομάδα μας έχει κληρωθεί εκτός έδρας με τον ΓΑΣ Χολαργού.

Στις διοργανώσεις που προηγήθηκαν χρονικά (Σεπτέμβριος-Οκτώβριος 12) η ομάδα μας στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων με 3 νίκες(η μία χωρίς αγώνα) και 3 ήττες κατέλαβε τη 16η θέση από 32ομάδες  ενώ αγωνίστηκε για πρώτη φορά και στο Πρωτάθλημα Παμπαίδων έως 8 ετών πετυχαίνοντας τρεις νίκες σε πέντε αγώνες και καταλαμβάνοντας τη 12η θέση από 29ομάδες.




1 σχόλιο:

Unknown είπε...

thanks for the great post. it reminds me that i have to bring more structure into my blogging. your blog is very interesting. please let me know how to go for your rss blog.
--------------------
SEO Melbourne | SEO Perth | SEO Sydney