Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΣΣΝΑ, ΑΦΟΑΝ - ΑΝΟΙΞΗ 4-6

Συνεχίζει στην κορυφή του Β'Ομίλου της Γ'Εθνικής η Σκακιστική Άνοιξη. Μετά από σκληρή μάχη κατέβαλε και τον ΑΦΟΑΝ με 6-4. Η ομάδα της Νεάπολης μάλιστα προηγήθηκε με 4-3 αλλά οι νίκες των Τσίχλη,Γκορίτσα και Σκαπέρδα - όλες με τα μαύρα- έδωσαν τελικά τη νίκη στην ομάδα μας. Τους πρώτους 3 πόντους μας έδωσαν με νίκες τους οι Κωστοπούλου Σοφία και Δανάη Κοκόση και με ισοπαλίες οι Κωστόπουλος Βαγγέλης και Άγγελος Βακάλης , ενώ ηττήθηκαν οι Φρ.Σιγάλας , Έλλη Βαλή-Σαράφογλου και Κων/νος Βαλαντάσης.

Στα άλλα ματς του ομίλου ο Σ.Ο. Παγκρατίου έκανε και αυτός την τρίτη του νίκη (επί της Αίγλης Παπάγου) και ισοβαθμεί στην κορυφή ενώ πιο πίσω στη βαθμολογία έμειναν Αμπελόκηποι και Φοίβος Πειραιά μετά τη μεταξύ τους ισοπαλία. Στον Α' Όμιλο με 3/3 προηγούνται Ανάπτυξη Μεταμόρφωσης και ΓΑΣ Χολαργού , ενώ στις κατηγορίες τους προελαύνουν με το απόλυτο των νικών και οι Πανιώνιος (Πρ. Ομιλος Ά Εθνικής) , ΑΕΚ , Δίας Πετρούπολης , ΑΕ Ποντίων Μελισσίων(Β' Εθνική) ,ΣΟ Μοσχάτου (Α'Τοπική) και στη Β' Τοπική ο ΣΟ Κορυδαλλού και ο νεοσύστατος ΑΟ Πεύκης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω τις ομάδες που ανεβαίνουν τις κατηγορίες "σαν τρένο" να συνεχίζουν να προηγούνται με άνεση και φέτος (π.χ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΑΕΚ, ΔΙΑΣ ,ΑΝΟΙΞΗ) Αυτό το φαινόμενο έχει παρελθόν (π.χ. ΚΟΡΩΠΙ) αλλά και μέλλον (ΑΟ Πεύκης ενώ και ο ΣΟ Κορυδαλλού έχει δυναμική και σίγουρα θα προκύψουν και άλλες ομάδες) και επηρρεάζει όλες τις ομάδες (π.χ. ομάδες με δουλειά και ανάπτυξη που όμως δεν μπορούν να ακολουθήσουν τις παραπάνω)

Επίσης είναι οξύμωρο μία ομάδα Αττικής για να φτάσει Α'Εθνική (όπου ουσιαστικά πλέον ανήκουν οι μισές ομάδες της χώρας!) να θέλει 4 τουλάχιστον χρόνια.