Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ - ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ 7-3

(Φωτογραφία αρχείου-Ιαν 2007,από τις πρώτες προπονήσεις του συλλόγου μας ,διακρίνεται ο Χρήστος Κοκκινογένης-Σταθάκος , από τους πρωταγωνιστές της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα με 5/5 νίκες στη σκακιέρα Κ12)




Την άνοδό της στη Β' Εθνική Κατηγορία
εξασφάλισε σήμερα η Άνοιξη μετά την άνετη νίκη της επί της Δεξαμενής Μεταμόρφωσης με 7-3. Στυλοβάτες της ομάδας μας και πάλι οι τελευταίες σκακιέρες καθώς επικράτησαν με επιμέρους σκορ 4-1 με τις Κωστοπούλου Σοφία,Δανάη Κοκόση και τον Χρήστο Κοκκινογένη να διευρύνουν το ατομικό 100%(συνολικά 16/16 νίκες!) ,νίκη του Άγγελου Βακάλη και ήττα του Αντώνη Μουράτη. Στις γενικές σκακιέρες δεν πήγαμε το ίδιο καλά επικρατώντας οριακά 3-2 (Ισοπαλίες στις δύο πρώτες σκακιέρες , Γκορίτσας-Τασσόπουλος και Σπυρόπουλος-Λογοθέτης , άτυχη ήττα του Φρ.Σιγάλα (έχασε από χρόνο στην 40η κίνηση) από τον Ντουντανιώτη σε μία πολύ ενδιαφέρουσα παρτίδα, ενώ νίκησαν στις 2 επόμενες σκακιέρες Σκαπέρδας και Κωστόπουλος.

Στην τελευταία αγωνιστική η οποία είναι σε 2 εβδομάδες( Κυριακή 8 Μαρτίου) αγωνιζόμαστε εκτός έδρας με τον ΓΑΣ Χολαργου. Χρειαζόμαστε νίκη με ευρύ σκορ ώστε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις και τον τίτλο του Πρωταθλητή της Κατηγορίας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο νέος προβιβασμός της ομάδας αλλά κυρίως ο χαρακτήρας και η πρόοδος των νεαρών σκακιστών που την απαρτίζουν αποτελούν ηθική δικαίωση της προσπάθειας που ξεκίνησε πριν 2,5 χρόνια στην Άνοιξη και δίνουν ώθηση στη Σκακιστική Άνοιξη για τη συνέχεια.