Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

ΑΝΟΙΞΗ - ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 4-4

Με ισοπαλία 4-4 ξεκίνησε η ομάδα μας τους αγώνες της για το Κύπελλο "Σπύρου Μπίκου" Νίκες για την ομάδα μας πέτυχαν οι Κωστόπουλος , Σκαπέρδας , Βακάλης και ο Γιώργος Τσίχλης σε μία πολύ όμορφη παρτίδα την οποία και παρουσιάζουμε. (Κοινή Ανάλυση: Τσίχλης, Λογοθέτης, Γεωργιάδης, Σιγάλας, Σκαπέρδας)

Play chess online!

3 σχόλια:

barbis είπε...

Πάντα σε φόρμα ο Γιώργος.Από παλιά είχε φαντασία στο παιχνίδι του και βλέπω ότι διατηρείται σε υψηλό επίπεδο.Κώστα πολύ θα ήθελα να μάθω νέα του,όταν τον δεις να του δώσεις τη διεύθυνση του blog μου για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε.Στο blog υπάρχει και το τηλ. μου.

Ανώνυμος είπε...

Είναι πραγματικά πολύ σπάνια εικόνα να προτείνεις θυσία διαφοράς (..Ιε7!!) ,ουσιαστικά απρόκλητα , με όλα τα κομμάτια να είναι στις δύο τελευταίες σειρές. Μάλιστα 3 κομμάτια δεν έχουν καν τετράγωνο και άλλα δύο μόνο ένα !!

Για όσους έχουν αμφιβολίες για την ορθότητα της ιδέας, η θυσία αρέσει και στο Rybka :)

Όσο για το αίτημά σου , θα το προωθήσω αρμοδίως!

barbis είπε...

Το glaurung 2.1 δίνει σαν πρώτη επιλογή την κίνηση του Τσίχλη 16...Ιε7! και μετά ούτε που εξετάζει την αποδοχή της διαφοράς από τον λευκό αλλά προτείνει το 17.Αα2 δ5 κ.τ.λ.Μήπως να πετάξω όλα τα άλλα προγράμματα και να κρατήσω μόνο αυτό?