Τρίτη 7 Απριλίου 2009

ΣΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ-ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ 3-1

Πρόωρο τέλος είχε η φετινή πορεία της Άνοιξης στο Κύπελλο καθώς η απόδοση των παικτών της ομάδας μας δεν στάθηκε αρκετή ώστε να υπερκεράσει την ισχυρή ομάδα του ΣΑΣ Κορωπίου. Έτσι το Κορωπί επικράτησε δίκαια με σκορ 3-1 και νίκες στις δύο πρώτες σκακιέρες (Καπνίσης επί του Λογοθέτη και Δεληθανάσης επί του Γκορίτσα) ενώ οι παρτίδες Κετσουριάνι-Σιγάλας και Σκαπέρδας-Παπαργυρίου τελείωσαν χωρίς νικητή.
Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα της ομάδας μας σε Πρωτάθλημα ή Κύπελλο στην ιστορία της.

Η νότα αισιοδοξίας ήρθε και πάλι από τη νεανική μας ομάδα στο παίδων-κορασίδων , η οποία επικράτησε καθαρά εκτός έδρας επί του ΦΟ Ελληνικού με 3.5-2. Δανάη Κοκόση, Άγγελος Βακάλης, Χρήστος Κοκκινογένης και Έλλη Βαλή πέτυχαν τις νίκες της ομάδας ενώ ηττήθηκε ο Δημήτρης Σκυλάκος στη σκακιέρα κάτω των 10. Πάντως η ομάδα παρατάχθηκε ελλειπής καθώς χάσαμε χωρίς αγώνα την τελευταία σκακιέρα.

Στην επόμενη αγωνιστική (μετά το Πάσχα , την Κυριακή του Θωμά) η ομάδα θα υποδεχτεί την ομάδα της Ελευσίνας. Σε προηγούμενη αναμέτρηση με το σωματείο αυτό ήρθαμε,σε συναρπαστικό αγώνα,ισόπαλοι εκτός έδρας 3-3 για το πρωτάθλημα κάτω των 12 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: