Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ


Με δύο σημαντικές μεταγραφές θα ενισχυθεί από την επόμενη περίοδο η Σκακιστική Άνοιξη. Στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου η οποία λήγει σήμερα έγιναν τα παρακάτω αιτήματα μετεγγραφής προς τον σύλλογό μας των εξής αθλητών:

1) Yelena Dembo FIDE 2468(Φωτό) Η μεταγραφή της 26χρονης κορυφαίας σκακίστριας , συζύγου του επίσης σκακιστή της ομάδας μας Σωτήρη Λογοθέτη , είναι η σημαντικότερη που έχει πραγματοποιήσει ο σύλλογός μας στη σύντομη ιστορία του. Η Λένα αγωνίζεται στην πρώτη σκακιέρα της Εθνικής μας ομάδας γυναικών , ενώ είναι το #25 στο έλο στην παγκόσμια κατάταξη των γυναικών και #13 στους Έλληνες. Πάντως του χρόνου δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί με την ομάδα μας καθώς λογίζεται ως ξένη και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής καθώς αγωνιζόμαστε στη Β' Εθνική.

Περισσότερα γι αυτήν μπορείτε να διαβάσετε στο προσωπικό της site http://yelenadembo.com/

2) Μανωλαράκη Μαρία-Υβόννη (ΕΣΟ 1945 , FIDE 2033) με υποσχετική από τον ΣΟ Ηρακλείου. Η μεταγραφή αυτή είναι σημαντική για μας καθώς η Υβόννη συγκαταλέγεται στις 20 ισχυρότερες ελληνίδες σκακίστριες , με βάση το διεθνές Έλο.

3) Παντελίδης Ιωαννης: To ΔΣ του ΣΟ Αιγάλεω αρνήθηκε και πάλι να παραχωρήσει τον αθλητή του στο σωματείο μας. Έτσι η μεταγραφή του προπονητή μας στο σωματείο θα αργήσει για ένα ακόμη χρόνο. Να σημειωθεί ότι στην επόμενη μεταγραφική περίοδο ο Ι.Παντελίδης αποδεσμεύεται από το ΣΟ Αιγάλεω , καθώς συμπληρώνει 12 χρόνια παραμονής στο εν λόγω σωματείο.

Εγκρίθηκε επίσης στο τελευταίο συμβούλιο της ΕΣΟ (7/11) η μετεγγραφή του νεαρού Σπύρου Σιδερη από τον ΑΟ Διονύσου , λόγω αδράνειας του εν λόγω σωματείου.

Ακόμη, το ΔΣ του σωματείου μας αποφάσισε την παραχώρηση με υποσχετική ενός έτους των αθλητών Σιγάλα Φραγκίσκου (στον Φυσιολάτρη Νίκαιας) και Κοκόση Δανάη (στον ΣΟ Ηρακλείου) , και με ελεύθερη μεταγραφή του Ηλιόπουλου Αλέξη στη Ναυταθλητική Ένωση Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: