Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ - ΣΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 5.5-6.5

Για άλλη μία αγωνιστική , η ομάδα μας ηττήθηκε με το οριακό 6.5.-5.5 ,αυτή τη φορά εντός έδρας από την ομάδα του ΣΟ Παγκρατίου. Έτσι στις τελευταίες δύο αγωνιστικές (με ΑΟ Κηφισιάς και ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης) θα δώσει αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8 , οι οποίοι πέρα από το γόητρο δεν έχουν καμία βαθμολογική σημασία. Αυτό γιατί η ομάδα μας ανεξάρτητα από την τελική κατάταξη θα αγωνιστεί και την επόμενη χρονιά στην Β' Εθνική Κατηγορία , η οποία θα διεξαγεται πλέον σε ένα όμιλο των 10 ομάδων.


Ισοπαλίες έφεραν στις πρώτες δύο σκακιέρες οι Χ.Γκορίτσας και Σ.Λογοθέτης με τους Κουρκουνάκη και Κοκόλια αντίστοιχα , καθώς και ο Άγγελος Βακάλης στην 9η σκακιέρα.

Τις νίκες της Άνοιξης πέτυχαν η Υβόνη Μανωλαράκη(ήχησε το κινητό της αντιπαλου σε περίπλοκη θέση) , η Έλλη Βαλή η οποία κέρδισε πειστικά στη σκακιέρα Κ18 , ο Βαγγέλης Κωστόπουλος σε μία εντυπωσιακή παρτίδα επί του Γαλανού και ο Κωστής Σκαπέρδας επί του Πέτρου Βαλντεν.


ΣΟ Ν.Φιλαδέλφειας , ΣΟ Παγκρατίου , ΑΟ Τρεις Αστέρες και ΣΟ Πετρούπολης θα αγωνιστουν για τις δύο θέσεις ανόδου στην Α' Εθνική , ενώ ΑΕΠ . Μελισσίων ΣΟ Χαλανδρίου , Σκ. Κύκλος Ιλίου και ΑΛ Ζωγράφου θα υποβιβάζονται.

Τους περισσότερους πόντους για την ομάδα στην πρώτη φάση έδωσαν οι

Κωστόπουλος και Μανωλαράκη 4.5/5 , Βακάλης Άγγελος 4/5 , Βαλή-Σαράφογλου Έλλη,Γκορίτσας ,Λογοθέτης και Σκαπέρδας 3.5/5

Δεν υπάρχουν σχόλια: