Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Μεταγραφές 2013

Σε σημαντικές μεταγραφές προχώρησε για το 2013 η Σκακιστική Άνοιξη , οι οποίες μεγαλώνουν την παρέα της ομάδας μας και θα την ενισχύσουν στους στόχους της στο Πρωτάθλημα της Α' Εθνικής και όχι μόνο.

Οι μεταγραφές της Άνοιξης είναι:

Ο 18χρονος σκακιστής από τη Λαμία Κωστής Μεγαλιός (2116)  (με ελεύθερη μεταγραφή  από τον ΕΣ Αμφισσας) ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας τόσο στην εφηβική όσο και στις ανδρικές σκακιέρες. Συγκαταλέγεται στους πιο ισχυρούς εφήβους της χώρας. Πιο πρόσφατη επιτυχία του η κατάκτηση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος 2012 στην Κατηγορία Λυκείων.

Ο Φραγκίσκος Τσίρος(1893 , 14 ετών) και ο Δημήτρης Τσίρος(1673 ,17ετών) επιστρέφουν μετά από 4 χρόνια στην ομάδα  με ελεύθερη μεταγραφή από την Π.Σ. Περιστερίου. Στο διάστημα που ο Φραγκίσκος αγωνιζόταν με την ΑΕΚ και τη Στέγη πέτυχε σημαντικές πανελλήνιες διακρίσεις (2 φορές Πρωταθλητής Σχολικού Ελλάδος και Πρωταθλητής Ελλάδος -12 ετών το 2010). 

Ο Γιώργος Ανδρομέδας(1421) , με υποσχετική μεταγραφή ενός έτους από τον ΕΣ Νέας Μάκρης θα ενισχύσει την ομάδα της Άνοιξης στη σκακιέρα του 12χρονου. Ο Γιώργος διακρίθηκε στα  Σχολικά Πρωταθλήματα του 2012, 1ος στο Σχολικό Πρωτάθλημα Αττικής και 2ος στο αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο λιλιπούτειος σκακιστής Γεράσιμος Κρητικός ,7 ετών , μεταγράφηκε στην ομάδα μας από τον Πειραικό ΟΣ καθώς πλέον κατοικεί μόνιμα στο Κρυονέρι. Και ο Γεράσιμος διακρίθηκε στα φετινά Σχολικά Πρωταθλήματα ως Πρωταθλητής Ελλάδος και Αττικής στην Κατηγορία Νηπίων.

Επίσης ανανεώθηκε η μεταγραφή με υποσχετική της Υβόννης Μανωλαράκη από τον ΣΟ Ηρακλείου. Η Υβόννη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των επιτυχιών της Σκακιστικής Άνοιξης τα τελευταία χρόνια. Στην ομάδα επιστρέφουν επίσης οι σκακιστές που παραχωρήθηκαν με υποσχετική μεταγραφή , ο Σωτήρης Λογοθέτης και ο Γιάννης Παντελίδης.

Παραλληλα η Σκακιστική Άνοιξη παραχώρησε με ελεύθερη μεταγραφή την 18χρονη Δανάη Κοκόση στον ΣΑ Κορινθίας "Αργοναύτη" και με υποσχετική μεταγραφή την Σοφία Κωστοπούλου στον ΣΣ Πετρούπολης Αναξ

Τέλος , η Σκακιστική Άνοιξη ευχαριστεί τα παιδιά που ενίσχυσαν το 2012 αποφασιστικά την ομάδα  , την Αλεξάνδρα  Τερζιδάκη , τον Γεράσιμο Χατζούδη (που επιστρέφουν στα σωματεία τους) και τον Φίλιππο Κορνιώτη που θα αγωνιστεί για ένα έτος (το 2013) στον ΦΟΝ Ηρακλείου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: