Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΝΟΙΞΗ 6.5-5.5

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα , με οριακό σκόρ 6.5-5.5 , ηπέστη η Σκακιστική Άνοιξη από την Εστία Νέας Σμύρνης. Οι νεαροί μας σκακιστές είχαν δυσκολο έργο απέναντι στις δυνατές "αναπτυξιακές" σκακιέρες της Εστίας , αποσπώντας μόνο μία ισοπαλία (Αγγελος Βακαλης). Στις πρώτες έξι σκακιέρες , το επιμέρους 5-1 υπέρ της ομάδας μας (Νίκες Χρήστου Γκορίτσα , Γιώργου Τσίχλη ,Βαγγέλη Κωστόπουλου και Υβόννης Μανωλαράκη και ισοπαλίες Σωτήρη Λογοθέτη και Κωστή Σκαπέρδα) δεν ήταν αρκετό για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στους άλλους δύο αγώνες του ομίλου μας , το Παγκράτι επικράτησε των Τριών Αστέρων ενώ η ομάδα των Μελισσίων έκανε την εκπληξη και κέρδισε μέσα στο Χαλάνδρι με 6.5-5.5.

Η Βαθμολογία μετά από 4 γύρους

1. ΣΟ Παγκρατίου 6
2. Τρεις Αστέρες 6
3. Εστία Ν.Σμύρνης 5
4. Σκακιστική Άνοιξη 4
5. ΑΕΠ Μελισσίων 2
6. ΣΟ Χαλανδρίου 1

Οι ομάδες των Μελισσίων και του ΣΟ Χαλανδρίου έχουν ήδη υποβιβαστεί στη Γ' Εθνική ενώ οι άλλες τέσσερις ομάδες ελπίζουν σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου με την ομάδα μας να έχει το πλέον δύσκολο έργο καθώς πέρα από τη νίκη επί του πρώτου ΣΟ Παγκρατίου χρειάζεται και συνδυασμό αποτελεσμάτων.


Τέλος ,το αποτέλεσμα της Κυιακής ήταν η νίκη του Πανιωνίου επί της ΑΕΚ με το εντυπωσιακό 8.5-3.5 , το οποίο περιπλέκει ακόμη περισσότερο την πρόκριση στην τελική φάση της Α' Εθνικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: