Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

(Στις φωτογραφίες: Ο Πρόεδρος της Σκακιστικής Άνοιξης Κωστής Σκαπέρδας, συνεπικουρούμενος από την Ντόρα Σκαφιδά- ιδρυτικό μέλος του σωματείου και σύζυγος του Γενικού Γραμματέα του συλλόγου Χρήστου Γκορίτσα- μοιράζει την πίτα στους νεαρούς σκακιστές του συλλόγου. Φωτογραφίες: Νίκος Βακάλης )

Σε γιορτινό και αισιόδοξο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Σκακιστικής Άνοιξης την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Σχολείο της Άνοιξης.




Στη σύντομη ομιλία που προηγήθηκε ο Πρόεδρος εξέφρασε την ικανοποίησή του τόσο για την αγωνιστική πορεία της ομάδας από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα όσο και για την πρόοδο και τον χαρακτήρα των νεαρών σκακιστών του συλλόγου. Επίσης δεσμεύτηκε ως προς την περαιτέρω προσπάθεια του συλλόγου για διάδοση του αθλήματος στην περιοχή.

Κατά την κοπή της πίτας η τύχη χαμογέλασε στην Ελένη Καζαντζή-Σκαπέρδα (ιδρυτικό μέλος της ομάδας) , στο κομμάτι της οποίας βρέθηκε το φλουρί. Με τη σειρά της αυτή προσέφερε το δώρο που αντιστοιχούσε στο φλουρί σε ένα εκ των νεαρών σκακιστών του συλλόγου. Μετά από κλήρωση τυχερός ήταν ο δωδεκάχρονος Χρήστος Κοκκινογένης-Σταθάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: