Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Πρόκριση στους "8" για την Άνοιξη!

Νίκες με μεγάλα σκορ πέτυχαν οι οι ομάδες μας. Στο Κύπελλο Αττικής η Σκακιστική Άνοιξη με καλή  απόδοση σε όλες τις σκακιέρες επιβλήθηκε με το απόλυτο σκορ 4-0 του Α.Ο. Τρείς Αστέρες. Τις νίκες της ομάδας έδωσαν οι Χρήστος Γκορίτσας , Βαγγέλης Κωστόπουλος , Σωτήρης Λογοθέτης και Γιώργος Τσίχλης. Έτσι ξεπεράσαμε τον σκόπελο της φάσης των "16" για πρώτη φορά από το 2008 (τα τελευταία δυο χρόνια είχαμε αποκλειστεί στην φάση αυτή από τους μετέπειτα Κυπελλούχους ΣΑΣ Κορωπίου και Πνευματική Στέγη Περιστερίου)

Με τη νίκη αυτή η Σκακιστική Άνοιξη(Κυπελλούχος 2007) προκρίθηκε στην προημιτελική φάση όπου θα βρεί αντίπαλο μία εκ των ΑΕΚ(Κυπελλούχος 2006) , Φυσιολάτρη Νίκαιας(Κυπελλούχος 2008)ΣΑΣ Κορωπίου(Κυπελλούχος 2009) , ΣΟ Παγκρατίου(Φιναλίστ Κυπέλλου το 2010) , ΑΟ Ζήνωνα Γλυφάδας , ΣΟ Αιγάλεω(επίσης ομάδες Α' Εθνικής)  ή ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης. Όπως είναι φανερό όλες οι ομάδες που απομένουν είναι πολύ ισχυρές και η κλήρωση της Τρίτης (Ώρα 14:00 στα γραφεία της ΕΣΟ) είναι βέβαιο ότι θα αναδείξει μεγάλα ντέρμπυ!

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη με ευρύ σκορ πέτυχε και η ομάδα παίδων (ηλικίες έως 14 ετών) που επικράτησε της πρώτης ομάδας του ΣΟ Περιστερίου με 3.5-0.5. Ισοπαλία έφερε ο Χρήστος στην πρώτη σκακιέρα και νίκες οι Σπύρος , Γιώργος και Σταύρος στις τρεις επόμενες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: