Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ-ΑΝΟΙΞΗ 7.5-4.5

Σε ένα ματς στο οποίο έγινε πραγματικότητα το χειρότερο δυνατό σενάριο για την ομάδα μας ,ηττήθηκαμε εκτός έδρας από τους Τρεις Αστέρες 89 με σκορ 7.5-4.5. Νίκες για τη Σκακιστική Άνοιξη πέτυχαν οι Άγγελος Βακάλης,Βαγγέλης Κωστόπουλος και Υβόννη Μανωλαράκη , ισοπαλίες για τους Χρήστο Γκορίτσα ,Σωτήρη Λογοθέτη και Έλλη Βαλή ,ενώ ήττήθηκαν οι Κ.Σκαπέρδας , Χρ.Κοκκινογένης , Γ. Τσίχλης ,Δημήτρης Κατίδης , Δημήτρης Σκυλάκος και η Χριστίνα Χριστοπούλου.

Στα άλλα αποτελέσματα το Παγκράτι κέρδισε 8-3 τα Μελισσια ενώ Χαλάνδρι και Εστία αναδείχτηκαν ισόπαλες.

Στον επόμενο αγώνα (Κυριακή 31/1) αγωνιζόμαστε και πάλι εκτός έδρας , αυτή τη φορά στη Νέα Σμύρνη με την Εστία. Ένα θετικό αποτέλεσμα απομακρύνει οριστικά το ενδεχόμενο υποβιβασμού για την ομάδα ώστε να διεκδικήσει στον τελευταίο γύρο με το Παγκράτι μία απο τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου.

Η βαθμολογία

1 ΑΟ Τρεις Αστερες 89 6
2 Σκακιστική Άνοιξη 4
3 ΣΟ Παγκρατίου 4
4 Εστία Ν. Σμύρνης 3
5 ΣΟ Χαλανδρίου 1
6 Α.Ε.Π. Μελισσίων 0

3 σχόλια:

barbis είπε...

Aν υπάρχουν δύο ομάδες που συμπαθώ στην Αθήνα η μία είναι η "Σκακιστική Άνοιξη" αλλά πρώτη και καλύτερη η πρώην ομάδα μου οι Τρεις Αστέρες.Οπότε πολύ θα ήθελα να δω παρτίδες απ΄αυτό το ματς.Κυρίως το πως έχασε ο Τσίχλης από τον Παπαδόπουλο και ο Σκαπέρδας απ΄τον Ξυλογιαννόπουλο.Ο τελευταίος έχει δυναμώσει πολύ το είδα αυτό και στην Καβάλα το καλοκαίρι.Κωστή άμα μπορείς στείλε μου αυτές τις δύο παρτίδες.

Κωστής Σκαπέρδας είπε...

Ο Γιώργος Τσίχλης τελείωσε τελευταίος. Ξεχάστηκε και του έπεσε η σημαία σε εντελώς ισόπαλη θέση! (Είχε πύργο και πιόνι και ο αντίπαλος πύργο!)

Εγώ σε σχεδόν κερδισμένη θέση βιάστηκα και επέτρεψα ισοπαλία με διαρκές σαχ και στην προσπάθειά μου να το αποφύγω έχασα!

Επίσης κάναμε σε μία σκακιέρα πατ με πύργο και πιόνια πάνω και χάσαμε μία άλλη κομμάτι πάνω! Επίσης ο Σωτήρης πρέπει να πέρασε από κερδισμένη θέση αλλά δεν τα κατάφερε.

Παρότι δεν θέλω να ξαναζήσω την παρτίδα μου , αφού υπάρχει επιθυμία να τη δείτε , θα την ανεβάσω!

barbis είπε...

Ήσασταν κάπως άτυχοι αλλά αυτά συμβαίνουν.Ο Τσίχλης ξεχάστηκε και έχασε από χρόνο αν είναι δυνατόν τόσο έμπειρος που είναι!Βάλε τη δική σου Κωστή απ' ότι λες σίγουρα έχει ενδιαφέρον.