Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Ώρα έναρξης ομαδικών αγώνων Ε.Σ.Σ.Ν.Α.


Αριστερά: Το ξυπνητήρι, ο μεγαλύτερος αντίπαλος των σκακιστών της Ε.Σ.Σ.Ν.Α.


Ένα από τα θέματα που εξετάστηκαν προ αρκετών μηνών από την Διευρυμένη Τεχνική Επιτροπή της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. ήταν και η ώρα έναρξης των ομαδικών αγώνων. Η πρόταση του Εφόρου Αγωνιστικού προγράμματος της Ε.Σ.Ο. κ. Βασίλη Ανδρώνη (η οποία είχε κατατεθεί και παλιότερα σε Γενική Συνέλευση της Ε.Σ.Σ.Ν.Α.) ήταν να εξεταστεί η διεξαγωγή των αγώνων αυτών απόγευμα , αφού γίνει φυσικά πρώτα μία οργανωμένη έρευνα για τη γνώμη των σωματείων και των σκακιστών.

Τo blog μας παίρνει την πρωτοβουλία να δώσει το λόγο σε σκακιστές και σωματεία, αναπτύσσοντας την επιχειρηματολογία τους στα σχόλια της ανάρτησης , αλλά και με την ψήφο τους στη δημοσκόπηση την οποία θα βρείτε στα αριστερά της σελίδας μας.

7 σχόλια:

ianos είπε...

savvato 'h kyriakh apo tis 12 kai meta einai mia xara.
super/fantastikh/teleia protash !!!
emeis oi pappoudes exoume anagkh na 3ekourazoume to geriko kormi mas...

Ανώνυμος είπε...

Από τη στιγμή που σχεδόν όλοι οι αγώνες γίνονται απόγευμα , δεν είναι παράλογο να γίνονται και οι ομαδικοί!

Ανώνυμος είπε...

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΠΡΩΪΝΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ. ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΥΠΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 09:00!(ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΚΙ ΚΑΙ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ 17:00 ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ, ΕΝΩ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΥΠΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 07:00 ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πειθαρχία είναι να ξυπνάς Κυριακή 8-9 το πρωί ??? Τότε είμαι απείθαρχος, παρ'όλο που ξυπνάω στις 7 όλες τις υπόλοιπες ημέρες... 'Αλλωστε δεν είπε κανείς οι αγώνες να γίνονται οπωσδήποτε Κυριακή στις 17.00, απλά να μη γίνονται τόσο νωρίς.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν και αγώνες που δεν παίζουν παιδιά , για παράδειγμα το Κύπελλο Αττικής θα μπορούσε άνετα να γίνεται απόγευμα.

Ανώνυμος είπε...

Στη Θεσσαλονίκη οι αγώνες γίνονται Σάββατο απόγευμα , έτσι η επόμενη μέρα δεν είναι καθημερινή

middlewave είπε...

Το σύστημα της Θεσσαλονίκης εφαρμόζεται με επιτυχία και χωρίς διαμαρτυρίες, από όσο γνωρίζω, εδώ και χρόνια. Προσωπικά το βρίσκω καλή ιδέα, και γενικότερα τους απογευματινούς αγώνες. Ο νυν πρόεδρος της ΕΣΣΘΧ μου έχει πει ότι οι γονείς των παιδιών στη Θεσσαλονίκη βλέπουν πολύ θετικά το μέτρο, διότι αφήνει τις Κυριακές εντελώς ελεύθερες, και το προτιμούν έναντι των κυριακάτικων αγώνων.